Fostul ministru al Justitiei Catalin Predoiu a intrat in PDL, urmand sa ocupe o functie de prim-vicepresedinte al partidului, au declarat vineri pentru MEDIAFAX surse din partid.

Potrivit surselor citate, decizia ca Predoiu sa ocupe o functie de prim-vicepresedinte al PDL se va lua sambata, la Consiliul de Coordonare Nationala al partidului.

Democrat-liberali s-au intrunit vineri, la Palatul Parlamentului, intr-o sedinta a Colegiului Director care a inceput la ora 16.00.

Catalin Predoiu a detinut pentru prima data portofoliul Justitiei in Cabinetul Tariceanu, fiind numit in functie la 29 februarie 2008.

La alegerile parlamentare din noiembrie 2008, Predoiu a candidat din partea PNL pentru un mandat de deputat intr-un colegiu din Buzau, dar a fost surclasat de candidatul PSD, Marian Ghiveciu.

In aprilie 2008, la instalarea in functia de ministru al Justitiei, Catalin Predoiu declara ca, in 1991, a semnat o adeziune de membru al PNL - Aripa Tanara, frecventand intrunirile politice pana in 1992 inclusiv, iar in 1993 formatiunea si-a incetat activitatea.

In 22 decembrie 2008, Predoiu a fost numit, ca independent, ministru al Justitiei in Guvernul Emil Boc I, el mentinandu-se in functie in toate Cabinetele conduse de Emil Boc, dar si in cel condus de Mihai Razvan Ungureanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.