Luptatorii Statului Islamic ameninta Londra cu noi atacuri teroriste. 

Ultimele mesaje care au aparut pe canalele criptate, folosite de jihadisti pentru propaganda, indica Londra ca tinta a urmatorului atac.

Amenintarea consta intr-o imagine in care apare un jihadist cu arma la purtator, asezat langa steagul Uniunii Europene. Big Ben-ul apare in spatele lui, in flacari, in varful cladirii fiind ancorat steagul ISIS.

"Va vom distruge tara, asa cum voi ati distrus-o pe a noastra!", transmit jihadistii intr-una dintre fotografii, potrivit Stirileprotv.ro.

O alta fotografie o infatiseaza pe Regina Elisabeta a II-a, intr-o baie de sange, alaturi de mesajul "Sub observatie...In curand!".

Amenintarile facute de ISIS zilele trecute vizeaza si targurile de Craciun din Europa. Anul trecut, tinta a fost targul de Craciun de la Berlin, unde un camion a intrat in multime, omorand 12 persoane si ranind alte zeci.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.