Un tanar in varsta de 18 ani a fost arestat sambata la Dover, in legatura cu atentatul cu bomba din statia Parsons Green din Londra, informeaza BBC.

Baiatul fost retinut de Politia din Kent in zona portului Dover, fiind arestat in baza "sectiei 41" a Legii terorismului, noteaza stirileprotv.ro.

El va ramane in custodie unei sectii de politie locala de unde va fi transferat la o sectie de politie din sudul Londrei.

Este vorba despre o arestare "semnificativa", sustine Neil Basu, comisarul adjunct de la Politia Metropolitana . Cu toate acestea, el a subliniat ca nivelul alertei teroriste ramane la ''critic".

"Publicul va trebui sa ramana vigilent, intrucat personalul, ofiterii si partenerii nostri continua sa lucreze la aceasta investigatie complexa. Nu schimbam, in acest moment, masurile de securitate in vigoare", a adaugat el.

Citeste si: Statul Islamic a revendicat atentatul din metroul de la Londra


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.