Cel putin 12 persoane au murit, iar alte aproximativ 50 au fost ranite intr-o explozie produsa luni la un templu hindus din Bangkok, informeaza CNN.

Potrivit presei locale, atacul a avut loc la intrarea in templul hindus Erawan, situat in cartierul Chidlom, in centrul capitalei Thailandei. In apropierea locului atentatului sunt numeroase magazine.

Bilantul precedent era de cinci morti si 20 de raniti. Cel putin unul dintre raniti este cetatean strain, in contextul in care templul hindus este o destinatie turistica. Imaginile de la locul atacului arata numeroase motociclete carbonizate, scrie MEDIAFAX.

Autoritatile au avertizat ca zona nu este inca sigura, in contextul in care echipele pirotehnice ar incerca sa dezamorseze un alt dispozitiv exploziv.
"Situatia nu este inca sigura. Rugam lumea sa stea la distanta. Ar putea fi inca o bomba", a transmis seful echipelor de interventie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.