Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca seful statului "a inventat" un conflict intre Guvern si BNR astfel incat sa apara ca mediator.

"Nu poti sa dai pe surse ca ai convocat-o (pe premierul Viorica Dancila - n.r.) la Cotroceni, vineri. Cum adica ai convocat-o? A inventat, de exemplu, un conflict intre Guvern si Banca Nationala, care nu exista, ca sa aparem noi cu presedintele ca mediator. Asa ceva nu poate fi acceptat si nu o acceptam nici noi, ca partid, si nici doamna prim-ministru. Eu am spus si la intalnirea pe care am avut-o, pe care a facut-o publica presedintele, dupa instalarea doamnei prim-ministru, despre care am vorbit si noi, am convenit - si am sperat ca se intampla - ca relatia va fi una de respect reciproc, de buna-credinta, de colaborare, de informare reciproca in toate problemele, mai ales in ceea ce priveste cele de politica externa. Or, asa ceva nu s-a intamplat", a declarat social-democratul la Antena 3.

Presedintele Camerei Deputatuilor a tinut sa mentioneze ca acest lucru nu este corect.

"Nu putem sa continuam asa, sa vedem ca nu se intampla nimic si toti sa fim niste pioni pe o strategie de campanie electorala a presedintelui Romaniei", a mai spus Dragnea, citat de jurnalul.ro.

Citeste si: Iohannis: Exista o tendinta accentuata in PSD de a da vina pentru inflatie si cresterea dobanzilor in curtea BNR


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.