Afirmatia presedintelui Basescu potrivit caruia nefinalizarea Coridorului IV paneuropean va duce la pierderea asamblarii Dacia la Pitesti reprezinta o "inconstienta sinistra, o tampenie", a spus premierul Ponta, adaugand ca a fost asigurat chiar de seful grupului Renault de continuarea investitiei.

"M-am intalnit de curand cu presedintele grupului Renault si a spus foarte clar ca investitiile in Romania se dezvolta. Acum, dumneavoastra il credeti pe presedintele Renault sau pe sinistrul nostru presedinte", a spus Ponta jurnalistilor, intrebat, la Forumul de afaceri Franta-Europa de Sud-Est, organizat la Bucuresti, cum comenteaza declaratia presedintelui legata de uzinele Dacia, transmite MEDIAFAX.

Ponta a asigurat ca Guvernul lucreaza la imbunatatirea infrastructurii rutiere si ca are incredere in ce spune presedintele Renault, nu in ce "mai arunca, intr-o chestie strict politica, Basescu".

Citeste si: Basescu: Romania va pierde linia de asamblare de la uzinele Dacia


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.