Victor Piturca, Teia Sponte si alti 5 fosti jucatori ai Clujului au fost audiati,azi, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, in dosarul "Valiza".

Victor Piturca si Teia Sponte au fost audiati, astazi, dupa ce anterior termenului s-au prevalat de dreptul la tacere, informeaza MEDIAFAX.


Toti cei cinci fosti fotbalisti ai Universitatii Cluj au fost intrebati de eventuala promisiune oficiala a unei prime de joc din partea clubului Steaua la partida dintre "sepcile rosii" si CFR Cluj, din ultima etapa a sezonului 2007/2008 a Ligii I. Toti jucatorii au aratat ca nu aveau cunostinte despre cine ar fi trebuit sa le ofere prima de joc, insa stiau despre aceasta. Nota declaratiilor celor cinci a fost aceea ca meciul a fost unul corect.

Fostul mijlocas al Universitatii Cluj Zeno Bundea a declarat in fata judecatorilor ca a fost surprins de prima promisa de fostul finantator, Anton Dobos. "Am fost surprinsi de prima promisa de Dobos, dar noi am intrat in teren si am jucat cat mai bine. Stiu doar ca banii trebuiau sa ne fie virati pe card", a spus Bundea.

Urmatorul termen in acest dosar a fost fixat pentru data de 17 mai, cand vor fi citati pentru audieri alti fosti jucatori ai "U" Cluj, Darius Silviu Muresan, Claudiu Raducanu, Nemanja Jovanovici, George Soltuz si Cristian Silvasan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.