Surse din cadrul Politiei Capitalei ne-au declarat ca, in acest moment, ancheta celor trei agresoare de la Colegiul National “Elena Cuza”se afla in impas, din motive tehnice. Si asta pentru ca se asteapta rezultatele expertizelor de la Institutul de Medicina Legala. Este vorba despre expertiza pentru viol si cea referitoare la actele de violenta.
Din datele preliminare obtinute de la IML, nu exista suspiciuni in legatura cu producerea violului, deoarece s-a constatat ca victima, Alina P., este virgina. In functie de rezultatul expertizei medico-legale, politistii vor face incadrarea la infractiunea de vatamare corporala grava, in acest caz slutirea, pentru care agresoarele risca inchisoare de la 2 la 7 ani. O alta incadrare poate fi la infractiunea de loviri si alte violente, pedeapsa in acest caz fiind inchisoare de la 6 luni la 5 ani. La ambele incadrari se vor adauga circumstante agravante, deoarece s-a actionat in grup. Pentru ca agresoarele sunt minore, acestea vor fi incarcerate intr-o scoala de corectie. In mod sigur, sustin sursele citate, impotriva celor trei eleve de la “Elena Cuza” se va incepe urmarirea penala. Doar in cazul in care victima isi va retrage plangerea dosarele celor trei vor fi inchise.

Secretomanie la Inspectoratul Scolar
Potrivit inspectorului scolar general al municipiului Bucuresti Stelian Fedorca, in prezent, gemenele Alina si Andreea D. au reusit sa obtina transferul la un alt liceu. “Parintii au fost cei care au decis unitatea de invatamant unde sa isi transfere fetele. Doar in cazul in care parintii acestor eleve ar fi fost refuzati de vreun liceu, atunci interveneam noi, pentru a ajuta familia in alegerea unitatii de invatamant. Cat despre liceul la care au fost transferate nu pot spune unitatea de invatamant pentru care au optat parintii gemenelor. In primul rand pentru ca nu stiu unde, iar in al doilea rand pentru ca este strict confidential. Tot ceea ce pot spune e ca gemenele au fost transferate intr-un liceu tot din Bucuresti. Fostele eleve de la Colegiul National «Elena Cuza» vor fi transferate la noua unitate de invatamant cu intreaga activitate scolara de pana acum si, bineinteles, cu nota doi la purtare. Cat despre absentele acumulate in aceasta perioada, nu stiu exact ce se va intampla.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.