Doua tramvaie s-au ciocnit miercuri dupa-amiaza in zona Sebastian din cartierul Rahova, mai precis la intersectia dintre Calea Rahovei si strada Mihai Sebastian.

[UPDATE] Bilant final: 28 de raniti

Accidentul din Rahova s-a soldat cu 28 de raniti, dintre care 18 au fost transportati la spital iar 10 au primit ingrijiri la fata locului. Cauza accidentului a fost cel mai probabil o eroare umana, conform estimarilor RATB, scrie realitatea.net.

[UPDATE] Mai multe detalii despre accidentul soldat cu 18 raniti

Optsprezece persoane au fost ranite in urma ciocnirii celor doua tramvaie, in zona intersectiei Calea Rahova cu Strada Sebastian, acestea fiind transportate la spitalele Elias, Universitar, Floreasca si Bagdasar, a declarat, miercuri, purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, Daniel Vasile.

"Optsprezece victime au fost transportate la spitalele Elias, Universitar, Floreasca si Bagdasar. La fata locului se mai afla doua echipaje SMURD care acorda ngrijiri medicale", a spus Vasile Daniel.

El a precizat ca alte persoane au suferit atacuri de panica, insa nu a fost necesara transportarea acestora la spital.

Purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti a mai spus ca interventia a fost de amploare, fiind aproape de dimensiunea celei pentru accidentul din Pasajul Lujerului.

Un tramvai al liniei 41 care se retragea la depoul Alexandria a intrat in coliziune, miercuri, in jurul orei 12.27, cu un alt tramvai al liniei 32 care mergea spre Piata Unirii, cauza urmand a fi stabilita, a declarat pentru MEDIAFAX purtatorul de cuvant al RATB, Brandusa Raeceanu.

"Accidentul a avut loc in jurul orei 12.27, la intersectia Calea Rahovei cu strada Sebastian, un tramvai al liniei 41 care se retragea la depoul Alexandria intrand in coliziune cu un alt tramvai al liniei 32 care mergea spre Piata Unirii", a spus Brandusa Raeceanu.

[UPDATE] 11 raniti in urma accidentului

Citeste si:
Ce trebuie să știi atunci când începi o activitate de ridesharing
Ce trebuie să știi atunci...

Conform ultimelor informatii, numarul victimelor a crescut la 11, printre care mai multi copii. Politistii au cerut vatmanilor sa se supuna unui etilotest pentru a afla daca au consumat alcool.

Vatmanul care a lovit in plin celalalt tramvai a trecut de test.

La fata locului au ajuns mai multe echipaje de interventie si ale politiei.

Bogdan Oprita, coordonator SMURD, a declarat ca exista opt raniti in urma accidentului. Pacientii au fost transportati la spital cu trei ambulante.

Circulatia in zona a fost blocata

Vom reveni in amanunte


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.