Social 24 Iunie 2012 09:41
Deputatul galatean Mihail Boldea, acuzat de inselaciune si constituire a unui grup infractional organizat a fost internat, joi noapte, la Spitalul Clinic de Urgenta Sfantul Andrei din Galati.

Purtatorul de cuvant al IPJ Galati, Cristina Tatulici, a declarat ca lui Mihail Boldea i s-a facut rau, fiind solicitata interventia unui echipaj al SMURD care i-a acordat primul ajutor la locul de detentie, fiind apoi transporte la unitatea medicala in jurul orei 23.00, transmite corespondentul MEDIAFAX.

In prezent, Boldea primeste ingrijiri medicale la spital, fiind supravegheat de catre politisti.

Medicul coordonator al SMURD Galati, Angel Trifan, nu a dat relatii in legatura cu diagnosticul lui Mihail Boldea, insa surse medicale precizezeaza ca acesta ar suferi de lipotimie.

Boldea se afla in arestul IPJ Galati, fiind cercetat pentru inselaciune si fals intr-un dosar care este instrumentat de DIICOT Galati.

Instanta suprema a prelungit, in 7 iunie, cu inca 30 de zile mandatul de arestare emis pe numele deputatului Mihail Boldea, in dosarul in care acesta este acuzat de inselaciune si constituire a unui grup infractional organizat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.