Procurorii Parchetului au audiat, pana in prezent, 15 calatori din tramvaiele implicate in accidentul produs in Pasaj Lujerului.

Toti cei audiati au depus plangere prealabila impotriva vatmanului celui de-al treilea tramvai, pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa.

Potrivit procurorilor, 4 persoane prezinta leziuni mai grave (fracturi costale, fracturi de tibie, fracturi de mandibula), scrie realitatea.net.

De asemenea, in cadrul anchetei au fost emise citatii pentru a fi audiate celelalte persoane vatamate, au fost emise adrese catre unitatile spitalicesti pentru a fi comunicate foile de observatie ale persoanelor care au primit ingrijiri medicale in urma accidentului, precum si deconturile acestor ingrijiri.

Intre timp au aparut si primele imagini filmate cu accidentul popriu-zis, care a implicat o ciocnire in lant de trei tramvaie pe 10 mai in Pasajul Lujerului din Capitala. Vatmanul celui de-al treilea tramvai este cercetat pentru vatamare corporala din culpa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.