Un detinut de la Penitenciarul Oradea, care ispasea o condamnare de trei ani si jumatate pentru furt, a evadat, fiind inarmat cu un topor.

Barbatul se afla miercuri la un punct de lucru al penitenciarului, situat in zona Uzinei de Apa si facea lucrari de salubrizare. Potrivit directorului Penitenciarului Oradea, comisar-sef Gicu Ruiu, detinutul a evadat in jurul orei 12.00.

Conform sursei citate, evadatul, Dumitru Pora, are 43 de ani, era inchis din 1 iulie 2010 si ar fi urmat sa fie eliberat conditionat in luna septembrie a acestui an.

Surse judiciare afirma ca barbatul este inarmat cu un topor si a profitat de neatentia gardienilor pentru a fugi pe malul Crisului, scrie MEDIAFAX.

Mai multe echipaje de Politie se afla in zona Uzinei de Apa, pe ambele maluri ale Crisului Repede, dupa ce conducerea penitenciarului a alarmat Politia municipiului, Politia de Frontiera Bihor si Jandarmeria.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.