Ninsoarea si viscolul afecteaza 3.800 de unitati de invatamant din toata tara. Inspectoratul Scolar din Bucuresti a luat decizia sa inchida scolile marti.

Potrivit datelor furnizate de inspectoratele scolare judetene si centralizate de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului astazi, 13 februarie 2012, in 15 judete activitatea unitatilor de invatamant se desfasoara in mod normal, nefiind afectata de ninsorile abundente sau temperaturile scazute.

Cursurile sunt suspendate integral, atat in mediul urban, cat și in mediul rural, in sapte judete: Ialomita - 13 si 14 februarie, Gorj - 13 si 14 februarie, Giurgiu - 13 si 14 februarie, Mehedinți - 13 si 14 februarie, Vrancea - 13 si 14 februarie, respectiv Dolj si Olt - 13 februarie.

Cursurile din invatamantul preuniversitar din Capitala vor fi suspendate marti, decizia fiind luata in sedinta Comitetului pentru Situatii de Urgenta din Bucuresti.

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB) a decis suspendarea cursurilor, marti, in toate unitatile de invatamant preuniversitar din Capitala, a declarat inspectorul general scolar Cristian Alexandrescu pentru MEDIAFAX. Luni, cursurile se vor desfasura normal, a adaugat Alexandrescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.