Avertizarea de cod galben emisa marti de ANM s-a transformat pentru Bucuresti si alte 17 judete intr-o avertizare de cod portocaliu.

Potrivit avertizarii transmise de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), din 25 ianuarie, ora 9.00 si pana in 26 ianuarie, ora 18.00, vremea va continua sa se inrautateasca in sudul si estul tarii si in zona Carpatilor Meridionali si Orientali.

In Bucuresti si 17 judete din estul si sudul tarii vantul va depasi la rafala 90 de kilometri, determinand reducerea vizibilitatii sub 50 de metri si troienirea zapezii, relateaza MEDIAFAX.

Codul portocaliu a fost emis pentru Bucuresti si judetele Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila, Galati, Vrancea, Constanta, Tulcea, Mehedinti, Dolj, Olt si sudul judetului Arges.

Alte 14 judete - Caras-Severin, Gorj, Valcea, Sibiu, Brasov, Covasna, Harghita, Bacau, Vaslui, Neamt, Iasi, Suceava, Botosani si nordul judetului Arges - raman sub avertizarea de cod galben de ninsori si viscol pana joi, la ora 18.00.

Sursa foto: meteoromania.ro

Meteorologii mentioneaza ca incepand de joi seara vremea va deveni geroasa, mai ales noaptea si dimineata, in special in estul si sudul tarii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.