Medicul Tudor Ciuhodaru, de la Spitalul Clinic de Urgente din Iasi, a fost numit consilier onorific de urgenta pentru in urma demisiei lui Raed Arafat.

Numirea a avut loc in urma audientelor la care a fost chemat deputatul UNPR Tudor Ciuhodaru, marti. Acesta a fost chemat la Ministerul Sanatatii si la Cotroceni, relateaza MEDIAFAX.

"Am fost solicitat sa contribui la proiectul legii. Am fost invitat la Presedintie de dimineata (marti dimineata, n.r.), am discutat despre sistemul de urgenta, mi-a fost solicitat CV-ul si informatii despre ce stiu sa fac ", a spus Tudor Ciuhodaru.

Ritli Ladislau, ministrul Sanatatii, a precizat in direct pe postul Realitatea ca Ciuhodaru nu va prelua functia de Subsecretar de Stat lasata libera de Raed Arafat. In schimb, Ciuhodaru va avea rolul de "consilier onorific de urgenta".

Decizia lui Arafat de a demisiona vine in urma disputelor cu presedintele Traian Basescu si cu oficiali din Ministerul Sanatatii pe tema Legii reformei in Sanatate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.