Presedintele Traian Basescu le-a spus participantilor la flashmob-ul de la Cotroceni, ca se va "ocupa" si de secretizarea contractului pentru exploatarea miniera de la Rosia Montana.

Basescu a fost intrebat de protestari daca are in vedere desecretizarea contractului cu Gold Corporation pentru exploatarea miniera a zacamintelor de aur la Rosia Montana, potrivit Wall-Street.ro.

"Da, asta ma intereseaza in perioada urmatoare, o sa ma ocup si de desecretizare", a raspuns presedintele, dupa ce inainte mentionase ca acest contract a fost semnat in 1997, insa clasa politica "s-a facut ca dezbate" proiectul, fara a intreprinde demersuri concrete.

Peste o suta de persoane s-au adunat marti seara in fata Palatului Cotroceni pentru a participa la un flashmob organizat in semn de protest fata de pozitia presedintelui Traian Basescu fata de proiectul minier de la Rosia Montana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.