Teo Trandafir inca se lupta cu infectia provocata de pancreatita severa, fiind din nou operata. Medicii de la Clinica AKH sunt rezervati in privinta evolutiei.

Teo Trandafir a fost din nou supusa unei interventii chirurgicale, pentru a inlatura alte urme de necroza si tesut infectat din abdomen, au anuntat astazi medicii clinicii AKH din Viena. In prezent, Teo se afla la Terapie Intensiva iar starea sa este stabila, insa medicii sunt rezervati in privinta evolutiei starii sale de sanatate.

"A trebuit sa facem o noua interventie chirurgicala, vinerea trecuta, pentru a putea inlatura alte urme de necroza si tesut infectat din abdomenul pacientei", a declarat in aceasta dimineata profesorul Michael Gnant, coordonatorul echipei de medici care se ocupa de Teo Trandafir.

Totodata, echipa de fizicieni au precizat ca se confrunta in continuare cu "provocari". "Este in natura acestei boli ca recuperarea sa fie marcata si urmata de tentative de revenire a bolii", a explicat profesorul Gnant.
"Infectiile sunt tratate in mod intensiv cu o serie de antibiotice moderne, dar nu putem face nicio predictie clara pentru zilele urmatoare", a precizat si profesorul Spiss, specialist anestezist.

In urma cu o saptamana, reprezentantii Clinicii AKH au anuntat ca starea deputatului PDL Teo Trandafir este din ce in ce mai buna, aceasta fiind pregatita sa se intoarca acasa. [Teo Trandafir se pregateste de externare].


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.