Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, arestat pentru tentativa de omor dupa ce si-ar fi injunghiat nepotul, a depus o cerere de eliberare provizorie sub control judiciar la Tribunalul Olt, pe motiv ca sufera de claustrofobie.

Avocatii lui Bercea au cerut eliberarea acestuia sub control judiciar pe motive medicale, spunand ca interlopul ar suferi de claustrofobie. Magistratii urmeaza sa se pronunte miercuri in acest caz, potrivit Realitatea.

Sandu Anghel a fost arestat de Tribunalul Olt intr-un dosar in care este cercetat pentru tentativa la omor, dupa ce si-ar fi injunghiat nepotul, Ionut Anghel, zis Mercedes. Dupa incident, victima si-a schimbat insa declaratia, afirmand ca cel care l-a injunghiat pe Mercedes este unul dintre fiii minori ai lui Bercea Mondial, potrivit MEDIAFAX.

Sandu Anghel sustine in declaratia pentru instanta ca este convins de faptul ca "atitudinea sa ilicita nu va ajunge sa fie sanctionata penal",datorita "aliantelor" cu persoane publice importante, "care i-au botezat pe fiii sai", potrivit referatului Tribunalului Olt. [Bercea Mondial si "valoarea lui"].

Bercea Mondial este cunoscut ca facand parte din lumea interlopa din judetul Olt, acesta fiind implicat in mai multe lupte intre gruparile interlope. Membri ai familiei lui Sandu Anghel au fost cercetati de Politia Olt, in ultimii cinci ani, in aproximativ 120 de dosare penale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.