Vor fi depuneri de zapada mai consistente in sudul Banatului, in Oltenia si in zona de munte. Avertizarea meteo este valabila de marti de la ora 02.00 pana miercuri la ora 12.00.
In intervalul mentionat va ninge in toata tara si se va depune strat de zapada, mai consistent in sudul Banatului, Oltenia si zona de munte. In regiunile sudice si sud-estice, temporar, vantul va avea intensificari si va viscoli ninsoarea, scrie ANM.

In Dobrogea precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ploaie, favorizand producerea poleiului.



Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), Ion Sandu, a atentionat cu privire la faptul ca zilele de marti si miercuri vor fi "de iarna autentica", mentionand ca ne vom indrepta spre primavara dupa data de 10 martie, potrivit agerpres.ro.

Sandu a mentionat ca temperaturile scazute se vor mentine pana pe 28 februarie si vor incepe sa creasca in perioada 1-6 martie, adaugand ca in Bucuresti ne-am putea astepta in intervalul respectiv si la 5 grade ziua si minus 3-4 grade noaptea. Dupa data de 10 martie ne putem astepta la temperaturi de peste 10 grade Celsius.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.