Un barbat si-a injunghiat sotia, joi seara si s-a aruncat de la etajul 9, impreuna cu copilul sau in varsta de 1 an si jumatate.

Barbatul care s-a aruncat cu copilul in brate de la etajul al noualea al unui bloc din municipiul Constanta este cetatean italian, o posibila cauza a altercatiei dintre soti fiind gelozia barbatului, a declarat seful IPJ Constanta, comisarul sef Dumitru Catana, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit medicilor de pe ambulanta, initial, vecinii au sunat la 112, in jurul orei 17.00, si au anuntat ca o femeie a fost injunghiata in sold, iar cateva minute mai tarziu a fost primit un alt apel potrivit caruia doua persoane au cazut de la etaj.

La fata locului, au fost trimise mai multe ambulante, medicii constatand ca barbatul are numeroase leziuni craniene si nu a mai putut fi salvat, iar copilul are politraumatisme si este in coma profunda, fiind stabilizat si transportat la Sectia de Reanimare a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta.

Barbatul care s-a aruncat cu copilul in brate de la etajul al noualea al unui bloc din municipiul Constanta si-a injunghiat sotia in sold, viata acesteia nefiind pusa in pericol, a declarat seful IPJ Constanta, comisarul sef Dumitru Catana,

Potrivit sursei citate, incidentul ar fi avut loc in urma unei altercatii familiale, barbatul injunghiindu-si sotia in sold, dupa care a luat copilul de aproximativ un an si jumatate in brate si s-a aruncat pe geam de la etajul al noualea al blocului.

Un barbat din municipiul Constanta s-a aruncat de la etajul al noualea, joi seara, cu copilul in brate, dupa ce si-a injunghiat sotia, in urma impactului cu solul barbatul pierzandu-si viata, in timp ce copilul are sanse de supravietuire, relevau primele informatii ale politistilor constanteni.

La ora transmiterii acestei stiri, la fata locului s-au deplasat echipe de investigatori de la IPJ Constanta, coordonate de comisarul sef Dumitru Catana, care incearca sa stabileasca imprejurarile exacte in care s-a produs tragedia.

Citeste si:
Botosani: Un adolescent de 17 ani a murit dupa ce a fost injunghiat...
Botosani: Un adolescent de 17...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.