Cazul celor doi tineri inecati in Dunare se complica. Politistii iau in calcul ipoteza unui triplu asasinat.

  • Cadavrul mamei tinerei inecate in Dunare a fost gasit intr-un sifonier

Cadavrul mamei tinerei din Cernavoda care s-a inecat in Dunare, alaturi de sotul sau, a fost gasit intr-un sifonier din locuinta. Potrivit politistilor constanteni, trupul femeii a fost descoperit marti dupa-amiaza de un prieten de familie.

Surse din randul anchetatorilor spun ca trupul Elenei Garoafa, de 55 de ani, era inghesuit intr-un sifonier, iar victima avea fata tumefiata. Din acest motiv, anchetatorii iau in calcul, pe langa varianta sinuciderii, si posibilitatea ca femeia sa fi fost omorata. Trupul acesteia urmeaza sa fie transportat la morga pentru efectuarea necropsiei si stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

  • Tatal tinerei inecate in Dunare a fost gasit mort, sub un pat din locuinta familiei

Anchetatorii constanteni au gasit, marti, sub un pat din locuinta familiei, si cadavrul tatalui tinerei din Cernavoda care s-a inecat in Dunare, ancheta in cazul dublei crime fiind preluata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta.

Potrivit politistilor constanteni, trupul lui Petre Garoafa, de 62 de ani, a fost descoperit la cateva ore dupa ce anchetatorii au inceput sa cerceteze decesul sotiei acestuia, ce fusese gasita intr-un sifonier din casa, potrivit MEDIAFAX.

Surse din randul anchetatorilor au spus ca trupurile celor doi soti prezentau rani intepate in zona gatului, dar cauzele celor doua decese vor fi stabilite cu exactitate numai dupa efectuarea necropsiei, trupurile acestora fiind transportate la morga din Medgidia
.

  • Sinucidere sau crima?

Gabriela Mitu, de 22 de ani, fata Elenei si lui Petre Garoafa a murit, luni, dupa ce s-a inecat in apele Canalului Dunare - Marea Neagra. Gabriela Mitu si sotul acesteia, Bogdan Mitu, de 31 de ani, mergeau, luni, de la Fetesti la Cernavoda, cu un autoturism Opel. Pe drum, cei doi soti s-ar fi certat, dupa ce ea l-ar fi amenintat ca ar vrea sa se desparta. Cand au ajuns in Cernavoda, barbatul a oprit masina pe malul Canalului Dunare - Marea Neagra, a coborat din autoturism, a luat-o in brate pe femeie impotriva vointei ei si ar fi aruncat-o in apa.
Citeste si:
Claudia Pătrășcanu luptă pentru custodie. Scandalul dintre ea și...
Claudia Pătrășcanu luptă...

Martor la incident a fost un baiat in varsta de 14 ani, care era luat in asistenta maternala de catre Elena Garoafa si care era cu cei doi tineri in masina. Adolescentul le-a declarat anchetatorilor ca Bogdan Mitu ar fi scos-o pe Gabriela cu forta din autoturism, ar fi aruncat-o in apa si apoi s-ar fi aruncat si el in Dunare.

Luni, in jurul orei 14.40, lucratorii Postului de Politie Transporturi Navale Cernavoda au fost sesizati despre incident, astfel ca o salupa a pornit in cautarea celor doi. Trupul femeii a fost gasit in scurt timp, ea fiind imbracata cu o geaca de fas care a mentinut-o la suprafata apei. Barbatul a fost cautat pana la lasarea intunericului, finsa ara niciun rezultat.

Politistii continua investigatiile in acest caz pentru a stabili imprejurarile exacte in care s-au produs cele doua tragedii. Anchetatorii spun ca printre suspectii de moartea sotilor Garoafa se numara chiar si Bogdan Mitu.

Citeste si:
Rușii, bombardament la granița cu România. Portul Reni de pe Dunăre...
Rușii, bombardament la...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.