In premiera absoluta in Romania, vineri, s-a lansat libraria virtuala CorectBooks, care face accesibila cartea romaneasca, in doar cateva minute, cititorilor din intreaga lume.

Astazi a fost lansat corectbooks.com, proiect ce se doreste a fi prima librarie digitala din Romania care ofera carti editate in format electronic. CorectBooks a fost anuntat ca primul atac dintr-un sir de initiative mai ample ce vor avea loc in luna noiembrie, si anume cea mai complexa platforma online integrata din Romania.

Astfel, poti avea cartile preferate "la un click distanta" si le poti citi oriunde te-ai afla, iar o intreaga biblioteca ar putea incapea intr-un folder pe laptop, desktop sau iPad. CorectBooks epropune o lectura mult mai simpla si accesibila, aducandu-le iubitorilor de carte titlurile romanesti de interes intr-un format inovator, cel digital.

„Lansarea CorectBooks este o dubla premiera absoluta in Romania. Este primul magazin de carte in format digital si, in acelasi timp, pentru prima oara, cititorii, utilizatorii internetului, scriitorii si editorii au posibilitatea sa se antepronunte“, a declarat Sorin Rosca Stanescu, director general virtual Big Bang.

De astazi, fanii cartii de pretutindeni sunt invitati pe corectbooks.com si pe pagina de Facebook a CorectBooks pentru a propune titluri, autori sau edituri pe care doresc sa le regaseasca in libraria virtuala. Sugestiile vor fi analizate de catre echipa de proiect si vor contribui in mod direct la dezvoltarea bibliotecii virtuale CorectBooks.

In urmatoarele zile vor fi incarcate pe site si alte carti, iar toti cei care doresc sa achizitioneze o carte pe corectbooks.com au posibilitatea de a lansa o precomanda. Primii 1.000 de solicitanti vor beneficia de un discount de 25% pentru orice titlu si pentru oricate titluri isi doresc. In plus, cei care isi vor crea un cont de utilizator pe CorectBooks, in aceasta perioada, vor participa la o tragere la sorti, in urma careia, la inceputul lunii noiembrie, 10 utilizatori vor primi cadou cate un iPad, pentru a putea citi cartea preferata oriunde s-ar afla.

Citeste si:
Fără aglomerație lângă școlile din Capitală, din 2023. Sistemul...
Fără aglomerație lângă...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.