Omul de afaceri Csibi Istvan este internat in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta din Miercurea-Ciuc, dupa ce a fost batut, joi noapte, de o persoana necunoscuta care a intrat peste el in timp ce dormea in cortul in care facea greva foamei.
In greva foamei pentru o justitie impartiala


Omul de afaceri Csibi Istvan, eliberat din penitenciar in urma cu aproximativ doua saptamani, a intrat joi in greva foamei, instalandu-si un cort pe strada Zorilor din Miercurea-Ciuc, zona in care se afla firma sa, a declarat astazi purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Harghita, Gheorghe Filip. Istvan nu a vrut sa stea de vorba cu nimeni si a purtat pe piept o pancarta pe care scria ca protesteaza pentru "o justitie independenta, impartiala si impersoanala".
Joi noapte, Csibi Istvan a intrat in cort sa se culce. In jurul orei 3.00, o persoana necunoscuta a intrat peste el si l-a luat la bataie. In urma strigatelor de ajutor, o persoana aflata in zona a sunat la numarul de urgenta 112, la fata locului venind o echipa de la politie si o ambulanta, relateaza MEDIAFAX.
Csibi Istvan a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta din Miercurea-Ciuc, fiind internat la Sectia de ortopedie. Potrivit medicilor, acesta a suferit mai multe fracturi la bratul si piciorul stangi si mai multe leziuni la bratul drept. Istvan urmeaza sa fie operat la un spital din Targu Mures.
Politia a inceput o ancheta pentru identificarea celor care l-au batut pe Csibi Istvan, urmand ca incadrarea juridica sa se faca in functie de numarul zilelor de ingrijiri medicale.


Csibi Istvan, acuzat de spalare de bani

Omul de afaceri Csibi Istvan, trimis in judecata de procurorii DIICOT pentru instigare la delapidare si spalare de bani, a parasit, la mijlocul lunii septembrie, Penitenciarul Colibasi, judetul Arges, in urma deciziei Curtii de Apel Pitesti. Acuzat de savarsirea unor infractiuni de natura economica, Csibi Istvan a fost trimis in judecata in martie 2008, de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism. Alaturi de Csibi Istvan au mai fost trimise in judecata alte 17 persoane.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.