Proiectul Legii Educatiei Nationale a primit aviz din partea a patru comisii parlamentare.

Proiectul Legii Educatiei propus de Ministerul Educatiei a primit astazi aviz din partea comisiilor parlamentare pentru administratie publica, amenajarea teritoriului si echilibrul ecologic, pentru drepturile omului, culte si probleme nationale, dar si din partea comisiilor pentru egalitatea de sanse pentru femei si barbati.

Astfel, la cele trei avize obtinute marti se adauga cel al Comisiei juridice, primit pe 13 aprilie, potrivit reprezentantilor Ministerului Educatiei. Proiectul Legii Educatiei Nationale se afla in prezent in proceduri de avizare la comisiile de specialitate ale Camerei Deputatilor.

Contestat si de sindicate si de rectori, noul proiect in invatamant a fost aprobat luni de guvern si urmeaza sa fie dezbatut in parlament. Actul normativ va deveni litera de lege dupa ce va fi aprobat de parlament si promulgat de presedintele Traian Basescu.

Greva generala in Educatie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.