Un barbat a suferit astazi un accident in timp ce executa lucrari pe santierul Sun Offices, cladirea de birouri adiacenta centrului comercial Sun Plaza.

Intr-o prima faza, reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta anuntasera ca accidentul s-a petrecut in casa liftului la mall-ul Sun Plaza din sectorul 4 al Capitalei.

Insa, potrivit unui comunicat al reprezentantilor mall-ului Sun Plaza, dupa o prima investigatie mai multi muncitori au indepartat protectiile de la casa liftului din cladirea de birouri si au incercat sa coboare materiale de la etajul 3 al santierului, incalcand normele de protectie a muncii.

Cladirea de birouri se afla inca in constructie, nu este accesibila publicului si este separata de centrul comercial Sun Plaza, mai precizeaza comunicatul.

Potrivit NewsIn, in incident au fost implicati trei muncitori, din care unul a decedat si doi au fost raniti. Ranitii au fost transportati la spital.

La fata locului se afla pompieri si politisti, fiind asteptati si reprezentanti ai Inspectiei Muncii, pentru a elucida cauzele si conditiile in care s-a produs accidentul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.