'4' este titlul expozitiei de fotografie la al carei vernisaj puteti participa astazi in Sibiu, capitala culturala europeana in 2007, incepand cu orele 18.00. Autorul este tanarul artist Sebastian Tavala, iar fotografiile stau sub semnul celor patru elemente: pamant, apa, aer, foc.

Vernisajul expozitiei de fotografie intitulata '4' va avea loc in seara aceasta la orele 18.00 la Galeria X Future Foundation, de pe strada Constitutiei nr.3, din Sibiu.

Autorul, tanarul artist Sebastian Tavala, se afla la prima sa expozitie de fotografie, pasiune recent descoperita, dar cultivata in cadrul Liceului de Arta din Sibiu al carui elev este. Artistul, de numai 17 ani , a ales tema expozitiei: pamant, apa, aer, foc din dorinta de a ilustra diferitele ipostaze in care cele '4' elemente primordiale pot fi surprinse in orasul natal, Sibiu.

Expozitia '4' este deschisa intre 20 si 27 noiembrie 2008.

Curatorul expozitiei este Calin Oprescu, iar printre sponsori se numara Buonavista banqueting, Techno Klima, Decorame, Happy decor, Home pizza.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.