Fiica presedintelui Traian Basescu, Elena, va avea un contracandidat la functia de secretar general al Organizatiei de Tineret (OT) PD-L.

Este vorba de Bogdan-Alexandru Boza, membru al organizatiei de tineret Sector 1.
Boza sustine ca isi va depune candidatura pentru a stopa „derapajul valoric al selectiei liderilor OT PD-L”, implicit al viitorilor lideri PD-L, prin adoptarea unor „inscaunari dinastice“. „Imi voi depune candidatura vineri, cu doua ore inainte de implinirea termenului alocat in acest sens pentru functia de secretar general al organizatiei de tineret a PD-L", sustine Boza, intr-un e-mail trimis redactiei Gandul.

Liderul OTPDL Sector 1, Ana Zviridi, a aratat ca Bogdan-Alexandru Boza nu are avizul organizatiei din care face parte, necesar pentru depunerea candidaturii. “Pentru functia de secretar general, de la OTPDL Sector 1 a cerut aviz doar Elena Basescu. I s-a dat avizul acum un an, apoi, odata cu schimbarea denumirii, i s-a reinnoit acest aviz”, a spus Zviridi, pentru Gardianul.

“Chiar ma bucur pentru faptul ca au aparut contracandidati. Cel mai bine este sa fie cat mai multi candidati si ii incurajez pe cei care vor sa isi depuna candidatura pentru functia de secretar general”, a precizat Elena Basescu, fiica cea mica a sefului statului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.