Forta Civica va initia un proiect de lege pentru ca in Parlament "sa nu se mai gaseasca agenti sub acoperire", a declarat, miercuri, presedintele FC, Mihai Razvan Ungureanu, aratand ca parlamentarii trebuie sa se ocupe de legiferare si "sa nu aiba slujba dubla".

"Noi credem ca este absolut necesar sa despartim apele. In momentul in care esti parlamentar te ocupi de legiferare, nu ai slujba dubla! Si de aici o sa vedeti mai departe cum procedam", a precizat, intr-o conferinta de presa, Mihai Razvan Ungureanu, transmite MEDIAFAX.

El a evitat sa dea exemple de parlamentari care ar fi si agenti sub acoperire. "Nu am ce exemple sa va dau, va spun ce urmeaza sa facem", a spus Ungureanu la intrebarile ziaristilor pe aceasta tema.

Liderul FC a aratat ca ar trebui intrebati parlamentarii insisi. "Cred ca ar trebui intrebati parlamentarii insisi luati pe rand. Initiativa noastra este menita sa transforme Parlamentul dintr-o institutie lipsita de credibilitate, dintr-o institutie in care se pot intampla cum s-au intamplat si in vara migrari masive de parlamentari dintr-o parte in alta a spectrului politic, intr-o institutie credibila, solida, care este asezata pe spatele unor oameni politici responsabili si cu biografie curata", a precizat Mihai Razvan Ungureanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.