Conducerea PNL a decis ca nu doreste ca UDMR sa participe la guvernare, a anuntat, luni, vicepresedintele PNL Daniel Chitoiu, care a spus ca hotararea a fost luata in urma cu doua zile.

"E o pozitie a PNL ca nu dorim ca UDMR sa faca parte. (...) Din punct de vedere al PNL, s-a luat o decizie in BPC inca de acum doua zile ca nu dorim ca UDMR sa participe la guvernare", a declarat Daniel Chitoiu.

Vicepresedintele PNL a mai precizat ca, din perspectiva liberalilor, decizia la nivelul USL privind colaborarea cu UDMR la guvernare nu se poate lua decat prin consens.

"Nu trebuie neaparat sa rupem USL. (...) Noi credem ca luam o hotarare prin consens la nivelul USL, cum de altfel toate hotararile le-am luat prin consens", a mai spus Chitoiu.

Si secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca subiectul intrarii UDMR la guvernare este unul "foarte fierbinte", el aratand ca joi si vineri au fost primite la sediul PSD zeci de telefoane de la cetateni de etnie maghiara care s-au pronuntat in defavoarea intrarii UDMR la guvernare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.