Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca subiectul intrarii UDMR la guvernare este unul "foarte fierbinte", el aratand ca joi si vineri au fost primite la sediul PSD zeci de telefoane de la cetateni de etnie maghiara care s-au pronuntat in defavoarea intrarii UDMR la guvernare.

"Azi ar trebui sa avem o intalnire cu UDMR sa finalizam discutiile, e de fapt cel mai fierbinte subiect", a spus Dragnea, potrivit MEDIAFAX.

El a aratat ca exista reactii din tara, pe care le-a catalogat ca "foarte intense", referitor la intrarea UDMR la guvernare.

"O sa fie o discutie importanta, subiectul e foarte fierbinte, foarte fierbinte, reactiile din tara sunt destul de intense, ca sa nu spun altceva, in toate sensurile", a spus Dragnea.

El a aratat ca s-au primit telefoane la PSD de la cetateni de etnie maghiara care s-au pronuntat impotriva intrarii UDMR la guvernare.

"Am primit la sediul PSD, paradoxal, joi si vineri, zeci de telefoane de la cetateni de etnie maghiara care zic sa nu intre UDMR la guvernare. In aceste conditii ne intalnim azi", a spus Dragnea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.