Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca Traian Basescu va fi suspendat daca, in cazul in care USL castiga alegerile, seful statului nu il va desemna pe Victor Ponta drept premier.
"Nu exclud asa ceva (n.r. - o noua suspendare), pentru ca asta nu tine de mine sau de noi. Imaginati-va ca sunt alegeri in 2012 si exista un rezultat clar, se poate ajunge la suspendare, presupunand ca se ajunge la suspendare si se ajunge in 2012, pronostichez ca nu se va intampla si daca nu se va intampla, o noua suspendare nu este parte din program. In calea Guvernului, poate fi (n.r. - o piedica)" , a declarat Antonescu.

"Din punct de vedere politic, Traian Basescu sta in spatiul public. Nu as vrea sa ajungem in situatia comica in care sa-l critic pentru prea multa absenta din spatiul public. Nimeni din USL nu a vorbit mai mult sau mai clar despre calitatile pe care Traian Basescu le are. Traian Basescu este ilegitim in fruntea Romaniei, orice ar face, e degeaba, daca lipseste din spatiul public, avem o situatie care e normala si eu chiar cred ca unul din motivele absentei lui Traian Basescu este jena pe care o resimte in situatia sa", a mai afirmat presedintele PNL, potrivit realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.