Politica 3 Iulie 2012 13:46
Europarlamentarul PDL Cristian Preda considera ca deciziile luate de liderii USL in ultimele zile, privind schimbarea Avocatului Poporului, reorganizarea CCR si sefia celor doua Camere, subliniaza ca USL "vrea sa aiba control total al scenei politice inainte de alegeri".

“Declaratiile din ultimele zile ale liderilor USL vadesc intentia de a folosi sesiunea convocata azi (marti, n.r.) pentru a acapara pozitii institutionale – Avocatul Poporului, CCR, sefia celor doua Camere, presedintia – care sa permita USL controlul tuturor parghiilor care ar putea incetini drumul spre monopolizarea puterii. Alegerile ar urma sa confirme – la fel ca in comunism – un aranjament al partidului care a acaparat statul. La 22 de ani de la caderea lui Ceausescu, societatea se confrunta din nou cu tentatia totalitara”, a scris Cristian Preda pe blogul sau personal.

Citeste si Cei sapte pasi ai USL pentru suspendarea lui Basescu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.