Sute de persoane scandeaza in centrul localitatii Curcani, judetul Calarasi, nemultumite ca in sectiile de votare nu sunt reprezentate toate cele 3 sate din aceasta comuna.

Localnicii s-au luat la bataie, iar fortele de ordine au tinut cu greu, sub control, multimea furioasa.

Sectia de votare a fost inchisa de la ora 9.00, dupa ce mai multi localnici, reprezentandu-i pe doi dintre candidati, s-au agresat, iar unul dintre candidati, respectiv Stefan Fileata (Alianta Popular Crestina) a intrat in sectie si a distrus trei urne de vot, acuzand fraudarea alegerilor, conform jurnalul.ro. In jurul orei 13:00, votul in aceasta sectia a fost reluat.

Ulterior, un alt incident a avut loc la sectia de votare din Curcani. Un membru al comisiei electorale a descoperit mai multe buletine de vot ilegale, impaturite de un alt membru al comisiei, care i le-ar fi dat unei femei, gata stampilate.

In aceste momente, in fata sectiei de votare s-a adunat o multime de oameni de aproximativ 100-150 de persoane, care striga "Hotii, hotii!", potrivit gandul.info.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.