Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat ca in cazul in care Guvernul va propune in Parlament o modificare legislativa privind cresterea salariilor bugetarilor, USL va sprijni aceasta initiativa.

"Daca actualul Guvern Ungureanu va veni in Parlament cu o modificare legislativa privind cresterea salariilor bugetarilor, pentru ca este nevoie de modificarea mai multor legi pentru asta, sigur ca o vom sprijini pentru ca dau inapoi ce le-a luat presedintele Traian Basescu. Daca vorbim din punct de vedere economic, optiunea noastra ar fi pentru reducerea contributiei de asigurari sociale la angajator. Este o masura echitabila, care se aplica si celor din zona privata, una neinflationista”, a declarat Ponta, citat de realitatea.net.

Basescu este convins: Bugetarii isi vor primi banii inapoi

El mai afirma ca seful statului se contrazice in conditiile in care in luna ianuarie i-a atras atentia lui Emil Boc sa nu mareasca salariile. “Deci domnul Boc nu avea, iar domnul Ungureanu are bani? Sa fim seriosi”, a mai spus liderul social-democratilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.