Doua sondaje diferite arata ca Mihai Razvan Ungureanu este privit cu ochi buni de romani, spre deosebire de greva parlamentara USL.

Astfel, Mihai Razvan Ungureanu a strans 29% din voturile de incredere ale respondentilor care au participat la un studiu CSOP, relateaza evz.ro. Pe locul 2 s-a clasat Sorin Oprescu cu 28% dintre respondenti declarand ca au "incredere" si "foarte multa incredere" in primarul Capitalei.

Liberalul Crin Antonescu, co-presedinte al USL si candidat la Presedintie din partea acestei formatiuni, este abia al treilea in top, cu 26%, in timp ce in partenerul sau Victor Ponta (PSD) au ”multa si foarte multa incredere” 25% dintre cei intervievati.

Citeste:
Ce prevede programul de guvernare a Cabinetului Ungureanu?

Cat priveste greva parlamentara, doar 23% dintre romani considera ca aceasta actiune este un lucru bun pentru tara in situatia actuala, conform sursei citate. In acelasi timp, 60% dintre romani considera ca greva USL este un lucru rau pentru situatia actuala in care se afla Romania.

Cu toate acestea, USL continua sa creasca acolo unde conteaza, in privinta optiunilor de vot. Conform unui sondaj CCSB citat de cotidianul.ro, la capitolul intentie de vot, USL ar castiga alegerile parlamentare. PSD-PNL si PC sunt creditate impreuna cu 57%, in timp ce PDL e la 18%.

USL a inregistrat un progres din aceasta privinta. La sfarsitul lunii ianuarie, 54,4% dintre romani au declarat ca ar vota pentru USL, potrivit adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.