Ungureanu cere Ministerului Administratiei si Internelor sa se implice "fara discutie, total" in organizarea alegerilor si sa evite problemele de imagine.

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a cerut angajatilor Ministerului Administratiei si Internelor sa aiba o implicare "totala" in organizarea alegerilor din acest an, aratand ca Guvernul isi pune la bataie credibilitatea pentru corectitudinea acestora, si sa evite aparitia unor noi probleme de imagine.

"Stiti foarte bine ce se intampla anul acesta, nu este un an usor deloc: alegerile, pentru care Guvernul isi pune la bataie credibilitatea. Avem nevoie de alegeri corecte si organizate in cadrele legii, iar dumneavoastra aici va veti implica, fara discutie, total ", a spus Ungureanu angajatilor MAI, prezent la ceremonia de preluare a mandatului de ministru al Administratiei si Internelor de catre Gabriel Berca, potrivit MEDIAFAX.

El a aratat totodata ca si-ar dori ca ministerul sa nu aiba aceleasi probleme de imagine ca in alti ani, nominalizand in acest sens atat Politia, cat si Jandarmeria.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.