PNL a depus la Primaria Capitalei o solicitare pentru a organiza joi un miting de protest, in acest moment asteptandu-se aprobarea acesteia, au declarat surse din partid.

Aceleasi surse au precizat ca la mitingul respectiv vor participa si liberali din teritoriu, nu doar cei din Bucuresti.

In cursul dupa-amiezii de marti este asteptat sa soseasca la Bucuresti presedintele PSD, Victor Ponta, cu care liderii PNL vor discuta detaliile participarii in comun a partidelor membre USL la protest, au mai precizat sursele citate de MEDIAFAX.

In cursul zilei de astazi conducerea USL se va reuni intr-o sedinta "operativa" privind organizarea mitingului de joi.

Primaria Capitalei a confirmat ca a primit din partea PNL o solicitare pentru organizarea unui miting joi, in Bucuresti.

Conducerea PC a luat, marti, decizia de a se alatura PNL, in calitate de membru al ACD, la mitingul de protest care se va desfasura in zilele urmatoare, a anuntat presedintele PC Daniel Constantin, care a precizat ca decizia a fost luata la "presiunea" membrilor partidului.

Constantin a spus, la o conferinta de presa, ca actiunea pleaca de la presiunea organizatiilor locale de a veni la Bucuresti pentru a se alatura PNL intr-o "actiune decuplata de ceea ce se intampla in Piata Universitatii".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.