Intr-o postare pe blogul sau, Monica Macovei se refera la liderul PSD ca fiind imatur si cu tupeu, referidu-se la o declaratie a acestuia de la inceputul saptamanii.

"Ponta spunea luni ca <Romania incet, incet, iese din Europa, acolo unde am reusit sa intram in urma a doua guvernari bune si corecte>. Dupa aceasta mostra de tupeu, imi amintesc <meritele> lui Ponta si ale PSD din anii 2005-2006: au facut zid impotriva cererii de perchezitie in dosarul Nastase, au votat impotriva infiintarii DNA, au votat impotriva declaratiilor publice si detaliate de avere si de interese. Si lista continua. Sa nu uitam si de aducerea inculpatului Catalin Voicu direct din arest in scaunul de senator in grupul PSD din Senatul Romaniei”, scrie vicepresedintele PDL pe blogul sau.

De asemenea, aceasta scrie si ca “Ponta si PSD au fost mereu impotriva masurilor anticoruptie” si o dovada este faptul ca “saboteaza Mecanismul de Cooperare si Verificare (MCV) si, implicit, aderarea la Schengen”.

Monica Macovei aminteste ca “Romania a intrat in Uniunea Europeana la 1 ianuarie 2007 datorita eforturilor unor ministri din Guvernul instalat in decembrie 2004 de a scoate steguletele rosii pentru a nu se activa clauza de salvgardare cu care ne lasase guvernarea incompetenta a PSD si care putea duce la amanarea intrarii Romaniei in Uniune. In timpul asta, dl Ponta vota impotriva masurilor anti-coruptie sau a celor de reforma a justitiei. Sa ii amintim, ca sa nu uite. Ca, altfel, poate maine ne spune ca el a unit principatele”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.