Liderul PC Daniel Constantin a declarat inaintea intalnirii cu presedintele PNL, ca primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, este propus de PC pentru a candida la Primaria Capitalei, el apreciind ca exista sanse ca Piedone sa fie nominalizat si de USL.

Intrebat daca va fi Cristian Popescu Piedone nominalizarea PC pentru Primaria Capitalei, Constantin a spus:

  • "Evident, este nominalizarea PC si cred ca, daca vom gandi la rece si ne vom uita la ultimele sondaje, exista sanse mari sa fie chiar nominalizarea USL. Dar noi intelegem ca in primul rand este important ca USL sa functioneze, ca atare nu am iesit foarte mult sa facem un mare caz vizavi de faptul ca Piedone s-ar afla pe primul loc in Bucuresti".

Constantin a spus ca, in opinia sa, USL nu trebuie sa se grabeasca in ceea ce priveste nominalizarea unui candidat pentru Primaria Capitalei si a optat pentru efectuarea unui sondaj de opinie care sa testeze personalitati din PSD, PNL, dar si PC.

"Vom discuta si despre candidatura de la Bucuresti. Este un subiect pe care unii vor sa-l trateze destul de rapid. Eu sunt de parere sa nu ne grabim vizavi de nominalizarea unui candidat la municipiul Bucuresti, mai ales ca unele sondaje oarecum au intors lucrurile intr-o alta directie. Eu cred ca ar trebui sa facem un sondaj de opinie, mai ales ca sunt personalitati in toate cele trei partide care si-ar dori sa candideze si este un lucru absolut firesc si democratic sa le dam ocazia macar sa fie masurati in sandaje de opinie. Din acest motiv, cred ca ar trebui sa nu ne grabim cu nominalizarea la Primaria Capitalei", a spus Constantin, conform MEDIAFAX.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, in 6 septembrie, ca, pana la sfarsitul lunii, daca nu mai devreme, chestiunea parteneriatului dintre USL si primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, care implica sustinerea acestuia pentru un nou mandat, va fi clarificata.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, declarase anterior ca va candida independent pentru un nou mandat, subliniind ca "in mod sigur nu va exista sigla USL".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.