Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca liderul PNL Crin Antonescu ar putea fi ales presedinte al Romaniei din 2012, daca Traian Basescu nu se va razgandi si nu va numi premierul desemnat de USL in cazul in care aceasta alianta castiga alegerile parlamentare.

Ponta a spus, intr-o conferinta de presa, ca nu va candida la alegerile prezidentiale din 2014 pentru ca are un alt proiect si si-a exprimat increderea ca presedintele PNL, Crin Antonescu, are suficienta maturitate sa isi mentina cota in sondaje si are si suficienta experienta pentru lupta electorala prezidentiala.

El a aratat ca este posibil ca alegerile prezidentiale sa se organizeze mai repede decat la termen, in 2014, daca presedintele Romaniei, Traian Basescu, nu se razgandeste si nu va numi candidatul de prim-ministru din partea USL daca aceasta alianta va obtine mai mult de 50 la suta din voturi la alegerile parlamentare, scrie MEDIAFAX.

"Daca Traian Basescu nu va numi prim-ministru de la USL daca vom avea 51 la suta din voturi, atunci Crin Antonescu va fi presedinte din 2012, si nu din 2014 ", a mai spus Victor Ponta.

PNL si PDL se vor alia doar dupa caderea lui Antonescu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.