Purtatorul de cuvant al PDL, Sever Voinescu, a declarat ca este de acord cu seful statului ca solutia pentru Romania nu poate fi decat de dreapta si a spus ca PNL are sanse sa-si regaseasca busola "cand Crin Antonescu va esua electoral", adica dupa alegeri.

"Solutia pentru Romania dupa 2012 nu poate fi decat de dreapta. Vorbind generic, PDL-PNL sunt de dreapta. Din pacate, in ultima perioada, PNL s-a departat de propriul brand si a acceptat imbratisarea socialistilor si s-a departat de dreapta. Mai devreme sau mai tarziu, PNL va afla ca alegatorii au inteles deriva acestui partid spre stanga", a precizat Voinescu.

In opinia lui Sever Voinescu, este posibila combinatia politica intre PDL si PNL "doar daca PNL revine la valorile sale, adica la dreapta".

"Teama imi e ca acest lucru este imposibil atata vreme cat sperantele electorale ale liberalilor se leaga de Crin Antonescu. Cand Crin Antonescu va esua electoral, si acest lucru se va intampla la primele alegeri, PNL are toate sansele sa-si regaseasca busola", a adaugat Voinescu.

Ponta vrea sa-l bage pe Basescu la inchisoare


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.