Deputatul Sulfina Barbu a declarat ca Emil Boc este un om onest, tenace si care isi asuma responsabilitatile, iar Vasile Blaga este un foarte bun organizator, un om de echipa si un foarte bun politician.

Sulfina Barbu, care candideaza la functia de secretar general al PDL, a precizat ca nu doreste sa ii critice pe niciunul dintre cei trei candidati la sefia partidului si nici echipele lor, transmite MEDIAFAX.

Intrebata care considera ca sunt atunci principalele trei calitati ale lui Emil Boc si Vasile Blaga, Sulfina Barbu a raspuns ca actualul premier are drept calitati "onestitatea, tenacitatea, asumarea de responsabilitati, uneori chiar si pentru membrii de partid". [Boc nici nu se gandeste sa piarda alegerile din PDL]

In ceea ce il priveste pe Vasile Blaga, Sulfina Barbu a spus ca acesta este "un foarte bun organizator, un om de echipa si un foarte bun politician, cu experienta politica mare, cunoscator al celorlalte partide".

Barbu a mai spus ca Boc si Blaga au foarte multe calitati, dar ca acestea i-au venit primele in minte.

Blaga, convins ca va deveni seful PDL


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.