Vicepresedintele PDL Gheorghe Flutur a anuntat, luni, ca nominalizarea PDL pentru functia de ministru al Muncii se va face dupa conventia partidului din 14-15 mai.

"Pozitia noastra este ca nominalizarea pentru Ministerul Muncii se va face in prima sedinta a Biroului Permanent nou ales dupa Conventia din 14-15 mai", a declarat Flutur dupa sedinta BPN al PDL.

Flutur a spus ca a avut loc o discutie pe aceasta tema la nivelul partidului, dar ca nu a existat un vot pe acest subiect, transmite MEDIAFAX.

Gheorghe Flutur a explicat ca motivele amanarii pana dupa Conventie a nominalizarii unui nou ministru al Muncii sunt legate de faptul ca agendele privind guvernarea si pregatirea Conventiei sunt incarcate.

Raluca Turcan: "Numele meu e vehiculat pentru Ministerul Muncii"

Premierul Emil Boc detine interimar portofoliul Muncii, dupa demisia lui Ioan Botits.

Ioan Nelu Botis a anuntat, in 20 aprilie, ca a demisionat din functia de ministru al Muncii, in contextul scandalului legat de angajarea sotiei sale intr-un proiect european. El si-a cerut scuze petnru situatia creata si a aratat ca demisia sa este una de onoare. Intermatul la Ministerul Muncii a fost preluat in 22 aprilie de premierul Emil Boc.

Basescu: Nu am inca un ministru "convenabil" pentru Munca


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.