Presedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat, vineri, in fata alegatorilor din comuna prahoveana Scorteni, ca se indoieste ca premierul Emil Boc si ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, "au curaj sa mearga pe strada, fiindca le-ar fi teama ca ii huiduie lumea".

Aflat, vineri, in localitatea Scorteni, comuna in care pe 1 mai vor fi alegeri locale partiale pentru functia de primar, presedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat, in fata catorva zeci de localnici, ca, in opinia sa, premierul Emil Boc si ministrul Elena Udrea nu au curaj sa mearga pe strada, in mijlocul oamenilor, fiindca ar fi huiduiti de catre acestia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

In discutiile cu alegatorii din Scorteni, liderul social-democrat a mai spus ca "un candidat betiv" este bun pentru functia de sef al statului.

"Nu stiu daca acel candidat este betiv. Daca e betiv, e bun de presedintele Romaniei. Daca are si o iubita blonda, inseamna ca e si mai bun", a spus Ponta.

El si-a exprimat sustinerea fata de candidatul USL la Primaria Scorteni, Iulian Barbu, care este presedintele filialei PNL din localitate si care este sustinut pentru functia de primar de catre cele trei formatiuni politice care compun USL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.