Actorul Mugur Mihaescu a fost ales presedinte executiv al Partidului Verde, iar joi va organiza o conferinta de presa pentru a da detalii despre noul sau statut.

Conform unui comunicat al Partidului Verde, Mugur Mihaescu a fost ales cu unanimitate de voturi presedinte executiv al formatiunii, duminica, in cadrul Consiliului National.

Mihaescu s-a alaturat echipei Partidului Verde, considerand alternativa verde ca fiind singura solutie pentru imbunatatirea vietii romanilor. Pentru Mugur Mihaescu, verdele inseamna nu doar ecologie, ci insasi refacerea societatii romanesti in ansamblul ei, iar mijloacele concrete si setul de solutii propuse vor fi prezentate presei in Manifestul Partidului Verde, intitulat "Ajunge! Se poate altfel!", precizeaza sursa citata, transmite MEDIAFAX.

La sedinta de duminica a fost ales in functia de vicepresedinte al Partidului Verde Ovidiu Iane, fostul candidat la alegerile prezidentiale din partea Partidului Ecologist Roman.

Echipa de conducere a Partidului Verde este formata in prezent din presedinte executiv Mugur Mihaescu, prim-vicepresedintele Antonio Momoc, vicepresedintele Ovidiu Iane si secretarul general Silviu Dumitru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.