Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat luni ca presedintele Senatului, Mircea Geoana, nu mai face parte din PSD, fiind un om liber si independent, el comentand astfel afirmatiile lui Geoana ca isi doreste un mandat intreg de sef al statului.

Ontrebat daca PSD l-ar mai sustine pe Geoana pentru o condidatura noua la Presedintia Romaniei, Ponta a raspuns: "Domnul Geoana e un om liber si independent. De ce trebuie sa comentez eu ce spune domnul Geoana? Dar nu pot sa comentez eu ce spun toti comentatorii politici. Comentez ce spun cei din PSD sau USL".


Intrebat daca Geoana nu mai face parte din PSD, Ponta a spus ca nu stie din ce partid face parte Geoana, transmite MEDIAFAX.

"Nu stiu (din ce partid face parte - n.r.) Dar e un om independent, repet. Si ii respect independenta", a spus Ponta.

Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a declarat, sambata, la Realitatea TV, ca isi doreste, dupa ce a "castigat" alegerile prezidentiale, sa mai incerce o data sa devina sef al statului, iar in privinta desemnarii premierului el a sustinut ca doar congresul partidului poate face acest lucru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.