Procurorul general, Codruta Kovesi, a declarat ca a solicitat rapoartele politistilor privind evacuarea sediul PRM din strada Emile Zola, iar in urma studierii acestora institutia s-a sesizat din oficiu, pentru nerespectarea unei hotarari judecatoresti si ultraj.

"In urma studierii rapoartelor, ne-am sesizat din oficiu pentru infractiunea de nerespectare a hotararii judecatoresti si ultraj" a spus procurorul general, Codruta Kovesi, transmite MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ), politistii prezenti la evacuarea sediului au scris, in cele 14 rapoarte intocmite, ca "numitul Corneliu Vadim Tudor" a amenintat "in mod direct" executorul judecatoresc, precum si pe unii dintre politisti.

Mai mult, potrivit PICCJ, Corneliu Vadim Tudor "a exercitat asupra acestora acte de violenta, a intrebuintat in mod nemijlocit cuvinte insultatoare la adresa persoanelor sus-mentionate, impotrivindu-se in acest fel la executarea unei hotarari judecatoresti".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.