Suspecta de leucemie incipienta, fostul ministru al Tineretului, Monica Iacob Ridzi asteapta avizul pentru transplant de maduva osoasa.
Deputatul, care sufera de sindromul cunoscut in limbaj popular sub numele de "leucemie mocnita", urmeaza un tratament la domiciliu, dupa ce a fost internata, de curand, la Spitalul Universitar din Capitala. Ea urmeaza sa fie supusa unor analize mai amanuntite in viitorul apropiat, in vederea unui transplant de maduva osoasa, singura optiune ce ii poate prelungi viata. Desi se apropie Craciunul, familia Iacob-Ridzi nu are planuri de sarbatori, si asta pentru ca le vor petrece, cel mai probabil, in spital, scrie Realitatea.net.

"Fata de cum a fost, s-a mai imbunatatit putin, pentru ca ea a avut infectia aceea a maduvei osoase. Acum face tratament pe cale orala, acasa. E slabita, nu se simte bine. Marea problema o reprezinta stresul, oboseala, supararile, acestia sunt factori agravanti. Trebuie sa stea linistita si desigur, urmeaza sa facem o serie de analize mai complexe in viitorul apropiat"
, spune Tiberiu Iacob-Ridzi, intr-un interviu pentru Puterea.

Fostul ministru al Tineretului, democrat-liberala Monica Iacob Ridzi, a fost internata la Spitalul Clinic Universitar in sectia de hematologie, cu un episod de leucopenie severa, suferind de sindromul mielodisplazic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.