Judecatoria Sectorului 5 a amanat pentru 29 iulie procesul in care Elena Udrea a dat-o in judecata pe Olguta Vasilescu, pentru afirmatiile acesteia legate de arestarea lui Antonie Solomon, dupa ce senatorul PSD a transmis instantei o cerere in care solicita amanarea,pentru lipsa de aparare.

Judecatoria Sectorului 5 a inceput, marti, procesul in care Elena Udrea o acuza pe Olguta Vasilescu de afirmatii defaimatoare la adresa sa, in legatura cu arestarea primarului din Craiova, Antonie Solomon. Procesul a primit un nou termen, pe 29 iulie, dupa ce avocatul ministrului Dezvoltarii si Turismului a spus ca nu se opune cererii de amanare, pe motiv de lipsa de aparare, formulata de catre Olguta Vasilescu si depusa la dosar, informeaza NewsIn.

Elena Udrea a anuntat, in luna martie, ca a dat-o in judecata pe Lia Olguta Vasilescu, senator PSD, din cauza afirmatiilor acesteia ca ministrul Dezvoltarii si Turismului ar avea legatura cu arestarea lui Antonie Solomon, si cere daune de 100.000 de lei, suma care va merge la o fundatie pentru drepturile ziaristilor.

"Din cauza unor acuzatii extrem de grave formulate in mass-media de Olguta Vasilescu la adresa mea, acuzatii care nu au niciun fundament real, dar care mi-au adus importante prejudicii morale, am depus la Judecatoria Sectorului 5 o cerere de chemare in judecata a acesteia. Atat in cadrul emisiunii <Realitatea zilei>, difuzata de postul de televiziune Realitatea TV in seara zilei de 3 martie, cat si pe data de 4 martie, in emisiunea <Sinteza zilei> difuzata de postul Antena 3, parata Olguta Vasilescu a facut o serie de afirmatii mincinoase si denigratoare cu privire la o presupusa legatura a subsemnatei cu arestarea primarului Craiovei", se arata intr-un comunicat al ministrului Dezvoltarii si Turismului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.