Fostul presedinte sovietic Mihail Gorbaciov va sosi miercuri, in Capitala, urmand sa ia masa cu premierul Boc si fostii presedinti Ion Iliescu si Emil Constantinescu si sa participe la lansarea cotidianului Puterea, a declarat, pentru NewsIn, managerul noului proiect media, Adrian Thiess.

Sosirea este programata la ora 11.45, pe aeroportul Baneasa, unde Gorbaciov va sustine o declaratie de presa.

"La ora 14.00, oaspetele se va intalni, la un pranz privat, cu 22 de personalitati din domeniul politic si economic din Romania, printre care premierul Emil Boc si fostii presedinti Ion Iliescu si Emil Constantinescu. Vor fi prezenti si sefii celor ma importante companii multinationale care activeaza in Romania. Dupa aceasta masa, voi avea o intrevedere cu el, pentru a-i prezent proiectul nostru", a precizat Thiess.

La ora 18.30, Gorbaciov va participa la lansarea cotidianului Puterea si va sustine o conferinta de presa.

Plecarea din Romania este programata joi dimineata.

Mihail Gorbaciov trebuia sa vina in Romania anul trecut in decembrie la “Gala 10 pentru Romania”, insa acesta a lipsit invocand “probleme de sanatate”. Mesajul fostului lider comunist a venit cu doar doua zile inaintea Galei, cand pregatirile pentru vizita sa erau pe ultima suta de metri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.